marți, 9 ianuarie 2007

Sophie Sandolo - golf de clasă


De la Dominique Antognoni, prietenul meu din Milano, am primit acum o lună câteva fotografii ale unei jucătoare de golf, foarte cunoscută pe-afară. Se numeşte Sophie Sandolo şi a fost fotografiată de Paolo Ranzani pentru un calendar pe 2007. Câteva dintre pozele cu ea le poţi vedea în numărul din ianuarie a FHM.

L-aş invita pe Ranzani în România, pentru un pictorial cu o vedetă de pe-aici... Cu toate că nu avem jucătoare de golf.

Dealtfel problema fotografilor din România o voi relua într-un post separat pe acest blog, urmând a vă cere părerea despre ei. Pe scurt: care vi se pare cel mai tare fotograf (de pictoriale) de la noi? Fiţi pe fază!


Foto: Paolo Ranzani

5 Comments:

Anonim said...

''Sinceri'' felicitari pentru blog! Azi am intrat si eu prima oara. Dupa ce am citit in revista normal! Urare? Tie, cat mai mult carbune! Sfat? Mai multa ironie, ca asa iti sta bine. Noroc!

Anonim said...

Acu' daca tot ai ridicat-o la fileu (chestia cu fotografii de la noi...) uite si tu la fotografia lui Ranzani si uita-te mai jos la toate copertile FHM! Scoala italienilor, cand e vorba despre lumina, are cateva sute de ani...cand e vorba despre volum si relief...tot de atunci...In plus Sophie se misca in fotografia postata de tine, face ceva, e sportiva, e vie.
In calendarul despre care scrii (Sophie Sandolo - Golf Calendar 2006), Ranzani a plasat-o in context, a aratat ce e sexy in jucatoarea de golf, a reusit sa prezinte golful drept un sport sexy.
Ce ne arata pictorialele in FHM de cativa ani incoace? Tipe care stau cu fata catre camera. Atat. Mai trag fundul in spate, mai scot pieptul in fata, mai ridica umarul, mai respira pe gura si...gata! A iesit o poza.
Daca ar fi sa compar copertile din poll, singura care transmite ceva e cea a Zavorancei. Are personalitate, e cu cotul spre noi, e asa cum o stim: sexoasa si artagoasa. Cealalta fotografie, un low-key aproape reusit daca nu era prea luminos, prea clar si prea din fata...
Cel mai tare fotograf de pictoriale de la noi...hm...as spune ca inca sunt in crestere, asa ca nu e fair sa-i masuram, e prea devreme! :)

Fan Football said...

Mihai, ce onoare! Merci de mesaj, o sa ne "ironizam" pe parcurs, poate ma ajuti si tu in sensul asta!
Da-mi un mail, pls, ca vreau sa vorbim mai multe si nu-ti stiu adresa.

Fan Football said...

Anonimule, fara a ma da specialist, ci pur si simplu citind reviste din UK si din Italia, am observat ca se diferentiaza clar doua "scoli" in privinta pozatului femeilor.
Britanicii sint mai grosieri, nu pun accent foarte mare pe atitudine, prefera eye-contact-ul, locatia nu are o importanta majora. Italienii sint mult mai atenti cu modelul. Oricum modelele lor "spun" mai multe, au un grad mai ridicat de erotism, exista un concept al fotografiilor etc.
Sigur ca FHM fiind o revista UK-based, merge mai degraba pe stilul britanic insa voi incerca sa aduc din cind in cind fotografi ca Ranzani, demonstrind ca se poate si altfel.
Si, la final, tot cititorii vor decide ce prefera.

Anonim said...

Problema e ca nici eu nu-l am pe-al tau. mihai.morar@radio21.ro Ca sa rezolvam problema! :-)Va astept!