miercuri, 10 ianuarie 2007

În sfârşit... iPhone!


S-a lăsat mult aşteptat, dar Jobs şi-a făcut încă o dată... job-ul. Ecran mare şi touch-uibil, Internet şi e-mail la discreţie, hărţi (via Google), widgeturi, control deplin, 4 GB (499 USD) sau 8 GB (599 USD)... descoperă-i tu restul, pare fascinant.

5 Comments:

Anonim said...

Aici gasiti mai multe despre
iPhone
- un device cu adevarat cool!

Anonim said...

o adevarata bijuterie...dar tre sa mai astept sa se ieftineasca!

Anonim said...

E elegant, e sexy, e user-friendly. Are asadar toate calitatile unui device care se va vinde. Ataca direct seria Walkman de la Sony-Ericsson si seria N de la Nokia. Inca un motiv sa se vanda, mai ales in State.
Acum e hype, dar nu e gata inca. Platforma software nu e deschisa, va rula numai aplicatii de la Apple. A propos, odata cu marea lansare, Apple Inc. a renuntat oficial la cuvantul 'Computer' din titulatura firmei.
Inapoi la iPhone - are WiFi si BT, dar sincronizarea se face...numai prin cablu. Funny! Are EDGE, dar nu are HSDPA. Funny again.
Haideti sa mai vedem cum vor sta lucrurile cu iPhone in iunie, cand va iesi pe piata...

Fan Football said...

Ma intreb cum naiba are WiFi dar sincronizarea se face doar prin cablu! Pai e frumos?
In plus... nu e 3G! Pai e frumos? :-)

Anonim said...

Cisco i-a dat in judecata la un tribunal din California dupa ce nu s-au inteles asupra pretului marcii iPhone. Ha!
Vom asista la unul dintre cele mai interesante procese...Itele sunt incurcate rau: marca a fost inregistrata inca din 1996 de catre Infogear, care la randul ei a fost cumparata de catre Cisco in 2000.
In Anglia, Singapore si Australia marca apartine insa lui Apple, care a depus cerere de inregistrare a marcii si in UE, Canada, Hong Kong si Noua Zeelanda.