joi, 2 august 2007

Lăsaţi suporterii să vină la meciuri!

Comisiile Federaţiei Române de Fonfăneli aplică aceleaşi legi de căcat şi suspendă terenurile echipelor ai căror (anumiţi) suporteri fac măgării. Nu scriu acum fiindcă e vorba de suspendarea lui Dinamo (două etape). E vorba de oricare club. Mi se pare absurd să nu laşi oamenii să vină pe stadion din cauza câtorva imbecili.
Obligă cluburile să pună camere de luat vederi, prinde-i pe ticăloşi şi bagă-i la pârnaie, nu da amenzi de 100 de lei pe care infractorul ăla oricum nu le va plăti niciodată! Ce vină are omul care plăteşte abonamentul pe tot sezonul când i se interzice să vadă meciul din vina altora? S-a aplicat această sancţiune aberantă în draci sezonul trecut, atât steliştilor cât şi rapidiştilor. S-a văzut vreun rezultat? Nu. Înseamnă, logic, că sancţiunea NU E BUNĂ! Şi-atunci de ce nu se schimbă ceva? De minus de neuroni cât au în dotare componenţii comiţiilor respective!

1 Comment:

Anonim said...

Si sa aglomerezi si mai mult inchisorile pe banii contribuabililor? Nah, tot ideea aia ca sa se prezinte la sectia de politie pe durata meciului mi se pare mai buna...