marți, 21 august 2007

Imbecili

E numai vina cretinilor din presă pentru ascensiunea Oii Supreme! Uitaţi-vă cum îl invită, în fiecare seară, câte unul în emisiunea lui, numai pentru a face rating şi a-l pupa în cur. Ultimul pe listă: Turcescu. Mi-e milă de Hagi: a ajuns să fie acoperit de căcăreze de oaie.

7 Comments:

andrei cavassi said...

f tare blogu...keep up:) si hagi nu o sa plece

cinesseur said...

pai trebuia sa faca si turcescu niscai rating peste media lui obisnuita, nu? si cu cine sa faca decat cu Jiji??? trist!

una bucata flegma pentru amandoi!

Anonim said...

Parca as da mai mult vina pe ala care se uita decat pe ala care invita pe cineva stiind ca lumea o sa se uite...

Fan Football said...

Poporul vrea intotdeauna circ si inghite ce i se ofera. Repet: presa l-a facut mare. "Ajutata" mai mult sau mai putin de banii lui.
Pai ProTV-ul, cel mai mitocanesc post din Romania, ii sta la picioare, de pilda.

Anonim said...

Ai mare dreptate de data asta. Sa-l cheme, nu zic nu, dar sa-l vad pe unul ca-i pune niste intrebari pertinente, nu sa-l pupe in cur toata emisiunea. Filoti si Moraru de la sport.ro au fost superpenibili acum vreo 2-3 seri. Nu numai ca l-au lasat sa debiteze absolut orice, dar nu am vazut macar o incercare de intrebare incomoda.Filoti mai avea putin si plangea daca se mai rastea ala la el

Anonim said...

Este evident ca Hagi nu o sa mai poata sa stea prea mult la Steaua si vinovatul principal este jegosu' de Mirel Radoi, care profita cu nesimtire de statutul lui de fin/protejat a lui Becali si isi permite orice. Chiar si sa-l lucreze pe Hagi pe la spate. Daca la asta se mai adauga si Piturca (se stie ca nu-l suporta pe Hagi si ca este omul din spatele "antrenorului" Becali) e clar! Hagi nu mai are nici o sansa la Steaua!

Fan Football said...

...de fapt cred ca niciodata n-a avut-o cu adevarat