luni, 20 august 2007

Haos în Ghencea!

A început bâlciul la Steaua. Mai devreme decât mă aşteptam, mai ales că, deşi joacă execrabil, echipa nu a pierdut nici un meci. Atacurile lui MM asupra Oii Principale sunt furibunde. Atacurile O.P. asupra lui Hagi sunt penibile. Ăsta e fotbalul românesc: o circotecă în care animale isterice se bălăcăresc non-stop, apoi se împacă, apoi o iau de la început.

În altă ordine de idei, Dinamo îşi continuă marşul penibil spre nicăieri. Acţionarii încep să mârâie, Borcea vine din concediu să salveze echipa precum un Brus Uilis cu piciorul în gips, Rednic e disperat de accidentări (are şi de ce) iar jucătorii par nişte păpuşi de lemn unse cu ulei de trandafir. Mă uitam la Adrian Cristea în meciul cu Mioveniul: a greşit 2000 de pase. Pe lângă că trăgea la poartă de parcă avea piciorul de bambus.

În fine, deşi a stat 90 de minute în careul lui City, ratând incredibil, Man Utd a pierdut derby-ul local şi rămâne cu două puncte după trei etape şi un singur gol marcat. Cred că e cel mai slab debut de sezon din ultimul deceniu. Mi-a plăcut Tevez, dar îi lipseşte eficienţa.

1 Comment:

cinesseur said...

bine ar fi sa ma insel, dar cred ca hagi va inghiti rahatul fara sa cracneasca.
incepe sa imi para rau pentru destinul lui de antrenor...

p.s.: rednic e penibil cand spune ca "s-a acumulat oboseala". pai daca acuma sunt obositi, in martie 2008 cum naiba or fi? pe targa? in sanatoriu?