duminică, 22 iulie 2007

Minculescu rules

Mă uit pe TVR1 la o emisiune în care cântă Iris. Mă uit, de fapt, la Cristi Minculescu şi, încercând să trec peste amărăciunea că arată din ce în ce mai rău, simt nevoia să o spun din nou: Minculescu a fost cea mai bună voce din rock-ul românesc ever. Cine nu crede, să asculte iar şi iar albumul Iris I şi se va convinge.
Să-l ţină Dumnezeu cât mai mult: Cristi e Mick Jagger-ul nostru.

2 Comments:

la vie en stars & stripes said...

Asta asa e. Nu stiu daca e cea mai frumoasa voce. Ori cea mai melodioasa. Dar cu siguranta este cea mai distinctiva si cea mai usor recognoscibila dintre vocile noastre (de rock sau in general). Cand asculti Iris, nu poti spune: "Ah, cine canta? Cum le zice astora, ca parca sunt cunoscuti..."
Despre Iris stii mereu ca sunt Iris.
Ceea ce e bine.

Madrigal said...

Cristi Minculescu...un om minunat, un solist desavarsit! Nu cred ca as putea vreodatasa imi gasesc cuvintele potrivite pentru a-l descrie cat mai corect... Pentru mine Cristi Minculescu este omul care mi-a bucurat copilaria si mi-a infrumusetat adolescenta! Vocea lui Cristi Minculescu este una dintre cele mai reprezentative voci ale rockului romanesc, iar Iris este cea mai longeviva trupa rock din Romania...au rezistat de-a lungul timpului, indiferent de regim, au stat, au suportat, au luptat pentru muzica lor si iata-i acum, dupa 30 de ani, cu fani de toate varstele care le canta piesa dupa piesa, vers cu vers! Long Live Iris! Long Live Cristi Minculescu! Let there be rock!