vineri, 20 iulie 2007

2hot4 me&u

Pe căldurile astea nici nu prea îmi vine să mai blogăresc. Dacă stau în birou îmi bate alizeul în creieri şi devin prieten la cataramă cu torticolisul. Dacă ies afară intru în călduri şi devin periculos. Oricum, am constatat un lucru: de când cu temperaturile astea sahariene şoferii care nu au aer condiţionat în maşină au înnebunit. Uitaţi-vă cu atenţie la ei: au priviri pierdute, cefe de bulgari care nu găsesc castraveciori şi gesturi de serial killeri.

Altfel, lucrurile stau bine: ne scrie lumea şi ne întreabă unde să găsească FHM de Iulie-August. Le-aş răspunde că cel mai sigur îl găsesc acasă la cei care au avut norocul să-l prindă.

Între timp am dat o fugă la Barcelona, la târgul de branduri Bread & Butter, dar despre asta voi scrie prin septembrie. Barcelona e mişto vara, ca de obicei. De fapt, Barcelona e mişto tot timpul. De data asta era atât de aglomerată (din cauza târgului) încât catalanii din servicii (taximetrişti, chelneri etc), care de obicei sunt sictiriţi din cauza turiştilor, depăşiseră limita de suportabilitate şi intraseră într-o resemnare care le dădea un aer amabil şi prietenos. Poze de la B&B săptămâna viitoare.

0 Comments: