vineri, 8 iunie 2007

Covergirl 2007

Băi oameni buni, începem a patra ediţie a campaniei Covergirl 2007 şi tare mult avem nevoie de voi.

Pentru cine nu ştie, Covergirl este acea campanie care are ca finalitate coperta FHM din luna noiembrie, cu cea mai sexoasă necunoscută din ţara asta, pe care voi v-o doriţi în paginile revistei.

Treaba e simplă, ca de obicei: până pe 15 august trebuie să ne trimiteţi la redacţie fotografii cât mai sexy şi cât mai bune calitativ cu prietenele, soţiile, amantele, vecinele voastre.

După ce vom cerne sita, vom alege 100 de semi-finaliste, pe care le veţi putea vedea şi vota în FHM Septembrie, prin sms sau direct pe site-ul fhm.ro. Cinci dintre ele vor ajunge în finală iar dintre acestea una va ajunge pe copertă, atât pe ea cât şi pe celelalte patru urmând a le vedea într-un pictorial desfăşurat într-o locaţie exotică, în numărul FHM Noiembrie.

De asemenea, am pornit să scotocim ţara în căutarea de participante la concursul Covergirl. Începând de săptămâna viitoare, FHM va avea o serie de petreceri în câteva oraşe din ţară, după programul de mai jos:


15 iunie - Preselecţie concurente Cluj
16 iunie - Eveniment în Club Obsession - Cluj
22 iunie - Preselecţie
Braşov
23 iunie - Eveniment în Club Fashion - Braşov
29 iunie - Preselecţie Iaşi
30 iunie - Eveniment în Club Skin - Iaşi
4 Iulie - Preselecţie Bucureşti
5 iulie - Eveniment în Club Fratelli Lounge - Bucureşti
13 iulie - Preselecţie Timişoara
14 iulie -Eveniment în Club Heaven oras Timişoara
20 iulie -Preselecţie Mamaia
21 iulie -Eveniment în Club Cucaracha - Mamaia
27 iulie -Preselecţie - Mamaia
28 iulie -Eveniment în Club The Office - Mamaia

...adică tot atâtea oportunităţi pentru frumoasele românce de a ieşi din anonimat. Hai cu fotografiile şi hai şi la petreceri!

PS: în câteva zile veţi putea încărca pozele cu candidatele pe site-ul www.fhm.ro. Până atunci, puteţi trimite fotografiile preliminar pe mail, la fhm@sanomahearst.ro

0 Comments: