marți, 8 mai 2007

N95 e cool

Nokia a lansat în România "computerul" N95. Am participat la evenimentul de lansare şi mi-a plăcut faptul că a fost "altceva" decât o conferinţă de presă obosită.


A fost o cursă prin oraş, cu indicii oferite în locaţii diverse, cu puzzle-uri ce trebuiau rezolvate, cu un joc de black-jack, cu o cursă de carturi şi, în final, cu un seif de deschis cu codul care trebuia "compus" pe drum (by the way, echipa din care am făcut parte a câştigat!). Aveai la dispoziţie un N95, cu GPS, şi trebuia să te descurci în trafic cu el.Bine, GPS-ul nu e cine ştie ce (sunt hărţi de la Google Maps iar dacă ar fi să te iei după traseele arătate pe telefon ai ajunge în... cosmos) însă una peste alta N95-ul e o sculă cool, unul dintre cele mai tari device-uri la ora actuală. Cum nu sunt un fan al seriei N (îmi place doar N73) - N95 e o surpriză plăcută. Şi asta chiar dacă e un telefon slide, care, glisează (deschizându-se) inevitabil în buzunarul de la blugi.

5 Comments:

melcu' cleios said...

what's the big deal cu device-ul asta? Daca are harti de la Google e naspa. Pe N73 mi-am incarcat aplicatia free tot de la Nokia, mi-am luat un GPS de 100EUR, si nu trebuie sa car cu mine ditamai caramida.
Ceva indicatii despre pretul cu care o sa 'iasa'?

Eduard Ţone said...

pai marele big deal este ca... nu e ditamai caramida!
in plus, are o camera de CINCI megapixeli, lentile Carl Zeiss, are niste features-uri cool legate de uploade-ul pe Flickr si bloguri si alte prostii dintr-astea. Si arata si foarte bine.
Pretul e undeva peste 20 de milioane (intre 22 si 25, depinde de magazin si de conectare), e cel mai scump Nokia. E aproape un laptop in miniatura.

Tzuni said...

Apropo de preturi, la Euro GSNM, spre exemplu, N 95 – 2229.00 si N 93 – 2213.00. Nu-i mare diferenta.
La Vegastel e - 2324.00 si... mai scump, N93i la Internity - 2399.00

chelu mielos said...

...iarasi v-au fermecat Nokiotii...
Hai sa va spun (din nou): N95-ul este o prima incercare a suomezilor pe piata SUA cu divaisuri cu GPS incorporat. Cea mai buna aparare e atacul, iar in procesul cu Qualcomm raspund atacandu-i pe partea de GPSOne (tehnologia de localizare in CDMA). Vor sa prinda o bucatica din E911...Vom mai vedea in viitor dintr-astea, din ce in ce mai multe...Altfel, N73 ma multumeste ;)

Anonim said...

Welcome to our website for you World of Warcraft Gold,Wow Gold,Cheap World of Warcraft Gold,cheap wow gold,buy cheap wow gold,real wow gold,sell wow gold, ...Here wow gold of 1000 gold at $68.99-$80.99 ,World Of Warcraft Gold,buy wow gold,sell world of warcraft gold(wow gold),buy euro gold wow Cheap wow gold,cheapest wow gold store ... buy euro gold wow wow gold--buy cheap wow gold,sell wow gold.welcome to buy cheap wow gold--cheap, easy,wow gold