sâmbătă, 5 mai 2007

De pe la firul ierbii

1. Când a fost ultima oară când numele campioanei României la fotbal a fost cunoscut "matematic" pe 5 mai?

2. Presiunile de căcat ale lui Becali dau roade: cu orice mijloc, Steaua se agaţă de locul doi. Meci dubios cu Galaţi, penalty inventat de Tudor cu Urziceni (şi ce penalty! cât o fi costat?), declaraţii gen "dacă Dinamo bate Clujul nu voi mai spune în viaţa mea ceva rău de ei" etc. Ar merita ca Dinamo să intre pe teren nu cu echipa a doua, ci cu a paişpea! Găinari. Numai găinari în fotbalul nostru! (da, sunt găinari şi la Dinamo, no worry)

3. Răducioiu se duce să lucreze pentru Steaua. Imbecil mai mare ca ăsta n-am văzut! L-am admirat ca fotbalist, am scris de bine despre el, în anii '90, atunci când toţi îl înjurau şi faptul că a jucat la Milan într-o perioadă foarte fastă a clubului, spune ceva despre valoarea lui ca atacant. Dar n-am văzut nici un dinamovist pur sânge (cum este Răducioiu - crescut în Ştefan cel Mare) să se ducă să lucreze pentru clubul rival, indiferent de câte măgării i-or fi făcut (sau nu) acţionarii de la Dinamo. O fi fost Răducioiu fotbalist bun dar întotdeauna a avut creier cât al unei broaşte ţestoase cu accent de Brescia.

4. CFR a bătut Rapidul. Uite că nu-i chiar aşa janghină de echipă cum au spus mulţi. Tot respectul pentru clujeni: au mers foarte bine tot campionatul şi, cu un pic de aplomb şi noroc, ar fi putut să ocupe chiar locul 2.

8 Comments:

Mihai said...

cum adica ar fi putut?? inca sunt pe 2, si s-ar putea sa ramana

Anonim said...

Ma indoiesc c-o sa ramana... Dar frumoase meciurile Rapidului in ultimul timp, 2-3 2-4 3-3 3-0 2-3. Proaste rezultatele pt. ei, dar frumos de privit pt. cei care nu-s rapidisti :)

Fan Football said...

Mihai, uita-te la programul ultimelor 4 etape. Clujul n-are cum sa ramina pe doi decit daca bate tot. Sigur, ipotetic...
Cavalary, Rapidul are, din pacate, ceea ce merita Copos. Nu pot sa zic ca ma bucur in mod deosebit. Am mai spus - Razvan Lucescu merita lucruri mai bune.

Anonim said...

Steaua merita locul doi sezonul acesta, pentru ca e o echipa cu lot valoros si a demonstrat prin toate sincopele clubului ca este o echipa care stie sa joace fotbal. Nu este anul nostru al stelistilor, dar sa nu uitam ca Steaua a adunat in doua sezoane meciuri cat jucau in alti ani in 3-4 . Nu neg ca Steaua ar fi imaculata dar nici cu dinamovistii nu mie rusine. Valoarea lui Dinamo se va vedea in Europa. Daca vor face performanta cu rezultate bune, se vor gasi mijloace sa vanda clubul cativa jucatori ca sa scoata profit cat vor fi pe val (vezi cazul Stelei, cu Ogararu). Daca vor juca prost in cupele europene, nici mama lui Rednic nu vor putea sa ii mai motiveze in campionat. E dureros sa cazi de sus, Steaua a simtit-o pe propria piele sezonul acesta. Becali-Borcea sau Borcea-Becali sunt la fel de penibili amandoi oricum i-ai analiza. Borcea daca vorbeste mai putin are impresia ca pare mai interesant, Becali sparge de fiecare data cand are ocazia ,barierele bunului simt. Cat despre Raducioiu va pleca la fel de repede cum a si venit. Un dinamovist nu are ce cauta la Steaua.

Fan Football said...

Aurelian - un punct de vedere foarte corect, in definitiv.

cinesseur said...

Raducioiu mereu mi s-a parut neserios nu doar in raport cu fotbalul, ci cu propria lui fiinta, in general. Prin urmare, nu ar trebui sa il judeci prea aspru pt ca e pierdere de vreme. Deocamdata a acceptat colaborarea in principiu cu Steaua si eu nu as baga mana in foc ca s-ar concretiza. Stim cu totii cat valoreaza cuvantul unor oameni din fotbalul nostru...

Anonim said...

Nu mai existra ale sporturi decat fotbalul??? IN GSP de sambata 14 pagini erau cu fotbal si doar 2 cu restul sporturilor. :-(

Anonim said...

Nu mai existra ale sporturi decat fotbalul??? IN GSP de sambata 14 pagini erau cu fotbal si doar 2 cu restul sporturilor. :-(