vineri, 18 mai 2007

De ce "NU"

Pentru că 322 de indivizi pe care nu i-am votat nominal au luat o decizie pe care eu personal nu o doream.

Pentru că cei 322 nu reprezintă poporul.

Pentru că referendumul ăsta costă o căruţă de bani pe care îi suportăm din buzunarele noastre, fără să ne întrebe nimeni dacă suntem de acord.

Pentru că, deşi Băsescu e departe de a fi preşedintele perfect cred că e cea mai bună soluţie pentru România în acest moment.

Pentru că cineva trebuie să strige "hoţii" cu glas tare iar Băsescu e printre puţinii care a demonstrat că nu se fereşte să o facă.

Consider că sunt argumente suficiente pentru NU-ul de mâine.

7 Comments:

Anonim said...

Putine motive. Dar bune. Subscriu.

Mihai STOIAN said...

Corect !

Anonim said...

Nu doar ca striga, dar arata si cu degetul. O impolitete pe care i-o iert cu placere...

Unknown said...

Astea sunt doar cateva motive, dar poate cele mai importante.

Anonim said...

sincer,lasand la o parte pe base, la cat de usor influentabila este "prostimea" needucata din romania, votul nominal va fi un dezastru pentru romania, daca se va ajunge acolo, atunci chiar vom avea un parlament plin de hoti care si-au cumparat toate voturile.... sper sa nu ajungem aici si pana ce nu se va face putina ordine sa nu avem parte de acest tip de vot pentru care poporul roman nu cred ca este inca pregatit!! sper sa ma insel.

Fan Football said...

Nu exista popoare inteligente nativ. Ceea ce s-a intimplat cu aceasta suspendare demonstreaza pericolul in care s-a ajuns datorita faptului ca am votat liste si persoane. Bataliile politice in Romania se dau oricum in troaca de porci. Votul nominal m-ar face, pe mine, ca individ, macar sa fiu impacat ca am stiut de la bun inceput ce votez.
Votez din 90 cu PNL-ul iar ceea ce s-a intimplat acum m-a dezgustat total, in privinta acestui partid. Partidele, la noi, si-au pierdut de mult ideologiile. Ar trebui sa poarte numere, nu denumiri. Ar fi acelasi lucru. Cind votezi liste, votezi ideologii. Daca acestea nu mai exista, prefer sa votez oameni.

Fan Football said...

liste si NU persoane