sâmbătă, 7 aprilie 2007

Steaua - Dinamo 2-4

...sau cum se inaugurează perfect o tabelă de marcaj in Ghencea.

PS: Lobonţ - un portar de mare excepţie.

PPS: 0-3 în min. 30, ca să nu zicem că în mod normal era 0-4, dacă tuşierul slovac nu era şaşiu.

PPPS: Azi, de la mine pentru ei, în Gazeta Sporturilor:

Spiritul lui Dudu Georgescu a rămas. Si pentru asta, de fiecare dată, şi cu atît mai mult sîmbătă seară, Niculescu trebuie sa aibă un dialog cu “păianjenul”, Dănciulescu să arate că i s-a scurs de mult albastrul din vene, iar Mărgăritescu, în sfîrşit, că e în stare să cîştige un pariu. În 1989 Dinamo învingea ultima oară în Ghencea, în campionat. 18 ani se vor şterge sîmbătă din istorie cu un zgomot sec, ca şi cum n-ar fi existat niciodată. Doar “cîinii” vor sări în Bucureşti înainte de Înviere, pentru că adevărata lumină nu vine de la războinici autoinventaţi, ci de la conştiinţa valorii superioare. Red Dogs, prepare for glory!

5 Comments:

Anonim said...

f tare articolul. s-a potrivit cu meciul.

Anonim said...

Jos palaria pt. cum au jucat. A mai semanat cu acel Dinamo cu care ajunsesem sa tin dupa vreo 7-8 etape din tur (si asta venind de la un Stelist... pur si simplu e o placere sa-i vezi jucand asa).
De ce nu mai joaca Dinamo asa e clar, nu mai are de ce, dar ma intreb de ce nu joaca Steaua asa si-n rest? Pt. ca, jucand asa, ar cam fi batut (chiar daca c-un scor de... tenis) orice echipa cu un portar care nu-i din alta lume cum e Lobont.

Reverse Road! said...

Imi place strigatul de lupta al galeriei dinamoviste: hau! hau!. Si foarte tare faza cu pa-ca-tos, Gigi pacatos! Pe mine m-a amuzat teribil.

Fan Football said...

nexus, strigatul e din filmul ala care nu-ti place tie. ;-)

Reverse Road! said...

Iti reamintesc Eddie ca viata bate filmul. Spartanii lu' Borcea i-au stricat Pastele lu' Nea Gigi. Iar astea a lu' Danciulescu si Catalin Munteanu le numesc eu efecte speciale de nota 10.;-).