joi, 1 martie 2007

Mini-ghid pentru fetele care vor să se cupleze!

În numai patru zile de la lansarea provocării FHM & Noi2, peste 200 de fete s-au declarat doritoare de a se înscrie în lupta pentru unul dintre cele 10 locuri lunare prin care FHM le oferă şansa de a-şi găsi un partener. Parcurgând lista celor înscrise remarc un aspect la care mă aşteptam dar pe care vreau de mult să-l comentez: fetele din România habar n-au să se marketeze! Sau, pe româneşte: să se pună în valoare.

De aceea simt nevoia să scriu acest mini-GHID care le va ajuta din cel puţin două puncte de vedere:

1. să-şi împlinească visul de a-şi găsi un bărbat pe măsura aşteptărilor lor, indiferent dacă participă sau nu la vreun concurs.
2. să ajungă mult mai uşor în FHM! În pagina FHM te cuplează şi, cine ştie, poate chiar mai departe: într-un pictorial FHM.

Aşadar, celor care se înscriu la concursul FHM & Noi2 le-aş recomanda următoarele:

1. Înscrie-te numai dacă simţi cu adevărat că ai ce căuta acolo. Una dintre cele 5 întrebări obligatorii pe care trebuie să le completezi pentru a participa este "De cât timp eşti singură?". Unele dintre cele care s-au înscris au răspuns "Nu sunt singură!". Mă întreb atunci ce caută pe Noi2? Răspunsul este că vor mai mulţi parteneri. În cazul ăsta, ar trebui să ne spună şi nouă.

2. Cel mai important: trimite fotografii reprezentative!!! Majoritatea pozelor uploadate pe site sunt fie de proastă calitate, fie în ipostaze neconcludente. NU trimite poze făcute cu mobilul decât dacă sunt de calitate. Foloseşte un aparat digital şi fă-ţi fotografii special pentru a le înscrie în concurs. Pentru că vorbim despre FHM, trimite poze sexy, care să te pună în valoare. O imagine în care eşti într-o cameră dezordonată cu rimelul întins la ochi va alunga pretendenţii. La fel, una de la o nuntă în care stai bleagă la o masă, în aşteptarea unui dans cu cel mai sexos bărbat din jur. De asemenea, o poză în care apari la braţ cu fostul iubit sau cu un alt bărbat îţi va scădea şansele: orgoliul masculin e imens uneori.

3. În fotografii apelează la armele fizice care ştii că sunt imbatabile. Ai ochi frumoşi? Trimite portrete! Ai un fund brazilian? Scoate-l la bătaie! Ai sâni cu care ai devasta jumătate de cartier? Pieptul în faţă! Ascunde-ţi defectele în poze. Până la urmă, fotografia este primul impact pe care-l va avea bărbatul care te caută. Vrei să-i arăţi calităţile sau defectele tale? OK, defectele le va descoperi cu siguranţă în timp. Cucereşte-l cu ce ai mai frumos!

4. Nu subestima prezentarea scrisă! Acordă atenţie atât prezentării generale cât şi celor 5 întrebări pe care ţi le pune FHM. Un bărbat (şi cu atât mai mult bărbatul FHM) apreciază enorm simţul umorului, inteligenţa, spontaneitatea. Din două vorbe poţi să întorci capul unui bărbat chiar dacă ştii că celulita din anumite părţi ale corpului nu e chiar ceea ce şi-ar dori.

5. Ai auzit de Artemis? Da, era zeiţa vânătorii la greci. Şi era cea mai cool zeiţă. Hera era prea cucoană, Atena avea prea mulţi neuroni ca să mai aibă timp pentru altceva, Afrodita era prea blondă. Artemis însă le avea pe toate: desteaptă, frumoasă, sexy şi puternică. Iar când ieşea la vânătoare, nimic nu-i stătea în cale. Tu eşti Artemis! Nu uita asta!

20 Comments:

Woland said...

oh noes! de ce o revista asa misto ca FHM se apuca de proxenetism on-line?

Fan Football said...

Woland, sa-ti explic: nu e proxenetism. E o campanie desfasurata impreuna cu Noi2. Ideea vine de la FHM UK - ei au inceput-o, are mare succes, au preluat-o multe editii internationale si, in acest moment, au lunar o pagina care se numeste "10 Hot Dates". Vom face si noi, din aprilie, aceasta pagina si pentru ca vrem ca acolo sa apara fete sexy si misto, am pus acest post, tocmai ca sa se inteleaga ce vrem.
Vei vedea ca nu e vorba de o chestie "matrimoniala" in sensul clasic.

Anonim said...

:-) good idea. hai ca le comunic si la gagici direct pe noi2.ro.

Mersi Eddi.

Woland said...

stai sa inteleg. luati fete de pe noi2. ro si le puneti pozele in revista ca sa-si gaseasca si ele barbati? come on, e trist. adica, ce sanse sunt sa gasesti femei misto si sexy care isi cauta barbati pe internet?! ma rog, poate ma insel, cand o sa apara un rezultat concret o sa mai discutam.

Fan Football said...

Woland, fii sigur ca vor aparea in FHM tipele cele mai sexy, doar nu crezi ca va vom arata poze blege!
Si ideea e ca in FHM cititorii revistei vor avea posibilitatea sa aleaga si sa le scrie si nu invers!
Vei vedea ce iese si comentam dupa. :-)

Anonim said...

Mai, da' poate ca sunt cititori ai FHM pe care nu ii misca un cur ca stanca si o tzatza de matza...Poate ca vor grase, ceacare, paroase, mustacioase, cracanate, muscate sau lovite! Pana acum FHM dadea la undita, acum da la navod.
Unde sa le gasesti pe toate astea daca nu ... le cauti pe net!? Pentru ca ele sunt in asa hal incat ziua nu ies din gaurile in care traiesc!
Sunt si ele FUNNY? Kind of. Sunt si ele USEFUL? Depinde de cat de acuta e nevoia. Sunt si ele SEXY? Daca ai baut destul! Asa ca...

Fan Football said...

Anonimule, net-ul are carari nebanuite: ia sa vezi cum vor sari frumusetile una cite una in navodul cititorilor nostri!

Anonim said...

ce pareri au barbatii despre femeile de pe net:))))

Anonim said...

Super idee ... o sa iasa mai tare ca la "tratati-ne cu fundul".

Anonim said...

Am incercat sa fiu delicat domnitza anonymous dar acum ca m-ai provocat, am sa fiu cat se poate de exact: web-ul de astazi este o plasa gata facuta in care vaneaza tot felul de tarantule lipsite de instincte.
Am sa iti si explic, dar acu' bag un film. Mai treci pe-aici.

Anonim said...

Hey..de ce trebuie ca fetele sa fie singure si sa se cupleze neaparat cu un cititor FHM? Poate prietenul/iubitul/sotul e de acord ca ea sa apara pe coperta..dar atat?!..

Fan Football said...

Pentru aparitia pe coperta - sa participe la campania Covergirl care va incepe cit de curind. :-)

Fetele de la 10 intilniri fierbinti apar cu pozele lor, intr-o pagina speciala. Atit.

Anonim said...

Si totusi nu se poate doar o aparitie pe coperta cu o poza hot fara nici o cuplare?

Fan Football said...

Dar nu a spus nimeni ca vreuna dintre aceste fete apar pe coperta!
O fata necunoscuta (cuplata sau necuplata) o sa apara pe coperta, in noiembrie iar ea va fi cistigatoarea concursului Covergirl care n-are nici o legatura cu Minighidul asta.

Anonim said...

Sau..ma mai gandesc ca poate fata cade la invoiala cu iubitul,se intalneste cu respectivul cititor..se face ca nu-i place si gata.. :)

Anonim said...

Mmmm...nu mai inteleg nimic..deci...fetele care trimit poze si rasp la cele 5 intrebari...apar sau nu pe coperta? Indiferent daca e singura sau nu...

Anonim said...

Eu am inteles asa..ca in fiecare luna vor fi 10 fete care apar pe coperta revistei dupa o selectare in prealabil a fotografiilor reusite..si asta cu conditia de a fi necuplate pt intalnirea cu un cititor..spune-mi te rog ce nu am inteles.

Fan Football said...

10 fete care apar IN revista, nu pe coperta!

Anonim said...

K..merci.

D3m3nTzYkA said...

:)) Wah, e aiurea rau. Am si eu 'vreau sa fiu in fhm" dar nu stiam ce inseamna. Adica alegeti 10 tipe 'bune' / 'nebune' cum or fi ele pentru ce? Sa isi gaseasca un iubit? :)) Patetic. Pai in viata de zi cu zi nu isi pot gasi? E chiar asa greu ca au ajuns sa caute pe net? Pe site`uri de matrimoniale? Pf..