vineri, 23 februarie 2007

La pârnaie

Un blogger egiptean a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru că a insultat Islamul şi pe preşedintele Egiptului. Tipul (22 de ani) a criticat încontinuu conservatorismul musulman şi universitatea Al-Azhar (pe care o terminase şi pe care a numit-o "facultatea terorismului").

Băieţii cu Coran la cap nu l-au iertat şi acum gagiul o să împărtăşească pe blog despre cât de alunecos e săpunul la duşuri.

4 Comments:

Anonim said...

deci nu mai exista libertate de exprimare!

Anonim said...

Asta da supriză, lămâie. Mai ales din partea unui regim represiv dintr-o ţară arabă. Cred că bloggerul ăla nici n-a ştiut ce l-a lovit...

Anonim said...

Baiatul s-a uitat la prea multe filme americane, care l-au mintit frumos. Ar trebui si aia sa-si amendeze celebra fraza cu 'drepturile' si sa spuna 'You have the right to remain silent and not to write anything on the Internet'. Pai cine l-o fi dat in gat, daca nu ipV4 si ipV6!? :))

Anonim said...

Totusi Egiptul nu-i chiar in capul listei tarilor la care te-ai gandi ca fac asa ceva. Dar intrebarea e alta, ce facem intai ca sa nu se extinda fenomenul si apoi ca sa-l starpim si acolo unde exista deja?