luni, 26 februarie 2007

Catch of the day

4 Comments:

Bogdan said...

Stii ca iti zisesem eu de varaibila DOS (dementa organica sexuala) care amplifica excitatia cand intervin in secna mai mult de 1 femeie. Ei bine, am un calcul pentru ea. Definim 2 marimi: numarul de zile de cand nu ai mai facut sex normal ( inmultit cu 2 , daca e vorba de self-sex :) ) pe care il notam cu N. A doua marime este periodicitatea medie cu care faceai sex ( o data la 3 zile, o data la 6 zile, o data la 19 zile etc...) pe care o notam cu P. Aceasta variabila DOS este egala cu N x 1/P. Aplicam, daca nu ai mai facut sex de 6 zile si in medie faceai sex o data la 8 zile, constanta DOS = 6 x 1/8, deci - 0.75. Prin urmare in conditiile date cand vezi un pictorial cu 2 femei excitatia ta se amplifica cu 0.75 fata de situatia in care ia vedea o singura femeie. face cumva cineva vreo corectura la formula ? :)))

Anonim said...

Bughitzo, formula asta e scoasa chiar din ... DOS! Ia apuca ferm primul pix pe care il ai la indemana si calculeaza cam de cate ori i se amplifica ce zici tu unuia care a luat si el fo' 7 ani pentru viol, in conditiile in care sexul pe care il practica nu cred ca ii aduce satisfactie, venind din zona negativa a abscisei? P este cam 2555, iar 1/P face, daca iti tremura mana pe pix, 4x10exp-4! ;) Mai lasa-ne in P-ul nostru si fa ceva cu N-ul!

Anonim said...

Tare mi-e ca-n cazul meu iese ceva de ordinul sutelor cu formula aia :/

Anonim said...

"Simptomatic, idiosincrazia dilematica isi reverbereaza atenuant ecourile absconse protoarmonice din spatele semitranscendent si disonant al obscurantismului incandescent de sorginte medievala, capsuland filonul crepuscular sincretic si aluziv metempsihotic al transmigratiei alchimice inspre circumvolutiunile interioare ale epocii istorice care tind sa formeze adevarate supape paleontologice inspre propensiunea paradigmelor de orientare paseista. Parerea mea ..."
aberant pe cuvant, bu ghitza ia cu paine k ..........................nu te saturi :))