miercuri, 24 ianuarie 2007

Trataţi-ne cu fundul!

Trataţi-ne cu fundul! e una dintre cele mai de succes rubrici ale revistei. Vin poze cu duiumul, aşa că m-am gândit să fac, din când în când, câte un mini-sondaj.

Prin urmare avem câte 5 fotografii, voi le votaţi vreme de două săptămâni iar fotografia câştigătoare îi va aduce celui care a trimis-o un premiu constând într-o sticlă de vin şi un cd.

Iar motivaţia, vă asigur!, va creşte pe parcursul săptămânilor ce vin, aşa că grăbiţi-vă să trimiteţi fotografii cât mai cool.

Primii cinci care intră în concurs sunt:

6 Comments:

Elena said...

Profund, Eddie. Foarte pro-fund! :D

Anonim said...

Pro-fesi-onist, ca prin Moldova!
Mai pune concursuri, ca o sticla de vin nu ne satisface!

Anonim said...

"Primii cinci care intră în concurs"?! Eddie, ne-ai cam bagat in ceata! "Primii cinci" funduri, fotografii, fete, femei...?! Uf, nu iese! Noroc ca stim si noi ca uneori fundul se 'conjuga' si la masculin! ;) Karina si sotu' :)

Anonim said...

"fotografia câstigatoare îi va aduce celui care a trimis-o un premiu". Uf, iarasi 'masculinul' asta, bata-l vina! 'Celei' se elimina din start, hmmm...! Eddie, vai, se poate, cu "atitia" fete dragute in jur?! "Persoana" care a trimis-o poate fi chiar subiectul fotografiei, sau prietena, sau iubita, sau chiar si sotia (in unele tari libere, ca cea in care traim noi, se poate!).
Tot Karina si sotu' :)

Fan Football said...

Mai Karina (si sotzu'). Daca iti amintesti de rubrica din revista, ea suna asa: "trimite-ne poze cu fundurile prietenei/sotiei/etc tale". Ne adresam masculilor, ce sa facem... sintem For Him Magazine. Deci "primii cinci" = primii 5 care pe care i-am ales eu pt acest prim concurs si care au trimis poze in trecut.
La fel stau lucrurile si cu fotografia cistigatoare care aduce "celui" care a trimis-o un premiu. Dar n-a spus nimeni ca daca adresarea e "pentru el", "ele" sint excluse. Asa ca... be my guest (tu sau sotzu? :-)))
PS: "Fundu'" se conjuga mai ales la masculin! ;-)

Fan Football said...

My God, Karina, unde-mi faci reclama!!!!!
as rosi un pic...