vineri, 16 noiembrie 2007

Capitala haosului

Aţi auzit ultima perlă a primarului de marmură Videanu? "Iarba aduce praful în Bucureşti". Cu alte cuvinte, decât să avem iarbă, mai bine facem blocuri. Sau, eventual, punem borduri. Cât mai multe borduri! Să ne punem bordură şi la creier. Şi să o cumpărăm de la firma lui.
Aş iniţia o campanie împotriva celui care se declară "cel mai bun primar al Bucureştiului de la Pache Protopopescu încoace". Şi care, din nefericire pentru bucureşteni, e de departe cel mai prost. În Bucureşti domneşte haosul. Traficul e dat peste cap de asfaltările haotice, de intersecţiile nesistematizate, de semafoarele necorelate, de lucrările făcute fără cap... (aseară la ora 18.00 oraşul era semi-paralizat).
O capitală extrem de scumpă, fără viitor, lipsită de orice valenţă turistică, care şi-a pierdut orice romantism, în care domină mitocănia şi mahalagismul, ţigănia (să mă mai scutească ăştia cu campaniile împotriva discriminărilor! mai bine ar face ceva ca ţiganii să nu mai facă de râs ţara asta!), prostul-gust, haosul.
Peste toate astea e primar Videanu. Pentru mine, şi sunt sigur că nu sunt singurul, Videanu va rămâne în istorie ca cel mai prost primar de după 1989. Şi ca cel mai fudul!
Huo!

6 Comments:

Anonim said...

Cred ca esti un pic cam agresiv cu Videanu. Probabil ca nu e cel mai bun primar al Bucurestiului, dar nici cel mai prost nu e. Macar in vremea lui se incep/fac lucrari care trebuiau facute de mult, de alti primari.

In legatura cu Bucurestiul, nu e chiar asa cum spui, fara viitor si foarte urat. Este totusi orasul in care vine oricine din tara sa se afirme, iar multi prefera sa stea in el decat sa se intoarca acasa, pentru ca le place mai mult. Eu cred ca are potential sa ajunga o metropola frumoasa in timp, dar asta se poate face numai in timp si prin crize (cum e cea a traficului acum)

Fan Football said...

Andrei... ia-l acasa, tata!
Daca vrei sa-ti dau exemplu de primar adevărat, atunci cel mai bun (şi singurul) e Negoiţă, de la sectorul 3. P-ăsta o să-l votez veşnic, cât timp o să candideze. E unicul primar care a făcut ceva CARE SE VEDE ŞI SE SIMTE pentru oraşul ăsta.
Cât despre afirmaţia că lumea vine aici ca să se afirme... e logică. Toată lumea vine în Capitală, fiindcă aici se întâmplă totul. Asta n-are de-a face cu frumuseţea oraşului.

Anonim said...

Clar, si stii de ce am mai avea nevoie? De o cursa de masini (si caini fara stapan) in centrul orasului! :D

I Wish You Would said...

Eu stiu 2 chestii:
- Videanu nu a facut din spirit binefacator asfaltarea strazilor, ci a avut un motiv sa isi vanda bordurile - schimbi bordura, asfaltezi. Ordinea asta a fost.
- Videanu este printre cei mai mari sneichi (de la eng. snake = sarpe), un mare mafiot. Si daca nu as fi vazut cu ochii mei, nu as fi crezut. O casa veche, uriasa, cu 23 de camere in buricul capitalei. In acelasi timp casa de toleranta high-class pt primar si imobil de patrimoniu. Valoarea este cam de 4.5 milioane de Euro. Fara curve. Proprietar - o matusa "Tamara" a lui Videnica.

Fan Football said...

George, ai dreptate: cursa a fost - alergau masinile alea de parca-si luau zborul de la denivelari. Cit despre ciini... la mine la bloc s-au inmultit si pisicile foarte tare.
I wish... - legat de asfaltari, ai mare dreptate. fac pariu ca a dat tunul tunurilor cu bordurile. Cit despre partea cu casa, nu cunosc, nu comentez. Dar nu m-ar mira deloc.

Anonim said...

Daca l-as lua acasa probabil ar imploda universul, pentru ca stau in Bucuresti. Nu contest ca Videanu castiga din asfaltari, sau ca da tunuri, dar pana la urma vad ceva ce ma intereseaza: ca se asfalteaza, ca se termina poduri (DN1), ca se incep lucrari care pana acum nu s-au facut. Pana la alta optiune mai buna (Negoita ar fi una), tot pe el l-as vota... daca pana atunci nu ma scarbeste politica de tot.