marți, 23 octombrie 2007

Metrou în Roma + Colosseum

Scriam mai jos, legat de Roma, despre coada la automatele de bilete din metroul lor. Uite şi exemplificarea, ca să vedeţi că urmaşii lui Cezar stau atât de prost la capitolul "servicii" încât, cu tot romantismul oraşului lor, îţi vine să le f*ţi una peste columne de să le vină mintea la colosseum!


Mai jos, Colosseumul pe dinauntru, adică locul în care echipa gladiatorilor juca un fel de fotbal versus echipa tigrilor, câştigătorul final fiind decis abia în 2001, când Maximus Russel Crowe a marcat un Oscar pentru cea mai antică prestaţie cu ceasul la mână!

2 Comments:

Anonim said...

Pai nu ai vazut si in aeroport ca italienii sunt specialisti in automatizari? Sistemul acela de la bariere, care pana sa ajunga la faza actuala, de echilibru (i.e. de dezordine maxima), a trecut prin fo' cinci versiuni, e 'creat' tot de o maaaare firma din Peninsula, aciuata pe aici inca din anii in care primii generali au iesit la pensie. Atat ca aia au realizat, prin automatizare, cresterea numarului de angajati, postand langa fiecare bariera cate un amploaiat care sa iti scoata fisa sau sa apese pe butonul pus la o distanta la care nici daca erai cimpanzeu nu ajungeai scotand mana pe geamul masinii...

Fan Football said...

este vorba, desigur, de sistemul de la aeroportul otopeni, unul de mare exceptie si de mare fUTIlitate. :D