joi, 26 iulie 2007

I-au spartanizat!

Într-un fel mă bucur că a luat Rapid Supercupa: i-a adus cu picioarele pe pământ pe câini. Aroganţa lui Borcea, entuziasmul răsuflat al lui Turcu, laudele lui Rednic la adresa jucătorilor şi nu în ultimul rând suficienţa fotbaliştilor - toate astea meritau pedepsite.

Borcea pare a nu înţelege că a intrat într-un nou sezon şi că lucrurile se iau de la zero, nu de unde le-a lăsat astă-primăvară. În plus, dacă el vorbeşte de Liga Campionilor cu jocul ăsta... cred că se referă la alt sport.

N-am înţeles de ce Rednic l-a ţinut 120 de minute în teren pe Zicu, care parcă juca la Rapid. Iar tocmai când mă pregăteam să spun că Blay a fost cel mai bun dinamovist, a comis-o ca în curtea şcolii. E mult până departe fraţilor!

P.S.: Rapid a jucat foarte bine iar Bergodi demonstrează că e un super-antrenor. Va fi cel mai tare campionat de după Revoluţie iar eu unul merg pe ideea că CFR Cluj va da lovitura.

1 Comment:

Anonim said...

Hai sa vedem, incepand de azi... Cred c-o sa fie intre Dinamo si CFR (din pacate pt. mine), dar poate totusi mai scoate si Steaua ceva... Si Bergodi tocmai a repus Rapidul pe harta, dar o sa conteze mult cat de motivat il pot tine pe Coman...