marți, 5 iunie 2007

Diana - ssssexy!


Diana Robu este una dintre fetele ale cărei poze îţi propunem să le savurezi în FHM Iunie. Fata e din Republica Moldova şi zice că nu e atrasă de bărbaţii frumoşi ci de cei interesanţi, care "ştiu să se poarte cu o femeie".

Foto: Vali Bărbulescu

9 Comments:

Anonim said...

Off-topic: De ce am eu impresia ca fundu' lunii de luna asta e luat de pe net?
On-topic: De ce nu-i poza asta in revista?

Fan Football said...

cu fundurile exista mereu riscul asta
poza ESTE in revista, cauta mai bine! :-)

Anonim said...

Oops, cine se mai uita la cuprins... :)

Mihai STOIAN said...

Cool tipa dar nu e cu fata la noi sa o vedem.Arpopo Eddie de revista am pus cumparat-o si pe langa pozele incendiare am vazut bancul cu Einstein :o)))))) super tare FHM tine cumva cu Dinamo ?

Anonim said...

deci, sincer si eu m-am ofticat de fundu' lunii de luna asta pentru ca iarasi (cred ca a doua, daca nu a treia oara) fundul lunii este desemnat cel al lui Keyra Augustina (again). deci ca sa nu se mai repete!!!: http://keyra-augustina-ass.blogspot.com/
:))

Anonim said...

Nu sunt nici un Hennesey, dar am observat ceva la pozele tizului. Iau mult prea mult din naturaleţe, din originalitate şi din culorile autentice ale subiectului. Nu pot să uit coperta cu blonda care s-a mutat de la B1 la Canal D, sincer, am un lapsus acum, la ora 16:30. Dar nu am uitat cât de editată putea fi poza aceea, atât de falsă şi de anostă. Normal, orice poză se editează, dar parcă... nici aşa. Nu săriţi pe mine, este o părere, o critică destul de constructivă. Zic şi eu că parcă nu-mi place să văd o poză care nu mai are nici o legătură cu originalul, o poză care arată total nenaturală. Ştiţi babele alea care încearcă să-şi ascundă vârsta în spatele unui kil de fond de ten? La asta mă duce cu gandul coperta cu blonda. Cu Diana... este în limitele frumosului. Aici îmi plac sânii joviali, naturali, care dau tot farmecul. De editarea ulterioară în fotoşopuri, no comment. Peace! Şi nu vă supăraţi pe mine:)

Fan Football said...

Vali, nu vad ce legatura are Henessy, noi nu mai colaboram de mult cu el. probabil te refereai la Cosmin Gogu, cel care a facut pictorialul cu Ilinca Vandici.
Sa-ti explic: toate pozele se prelucreaza inainte de a fi date la tipar. Motivul e simplu: nu ai vrea sa vezi pete, celulite, semne sau lucruri dizgratioase intr-o revista pe care dai niste bani. Sigur, ai dreptate, naturaletea trebuie s aprimeze. Legat de acea coperta (Vandici) a existat o mica problema la poza. Ea era foarte blurata in zona de mijloc, asa incit a necesitat o prelucrare usor exagerata pentru a o aduce pe toata intr-un ton unitar. Altfel, sa stii ca Ilinca arata foarte bine si nu a trebuit sa umblam foarte mult cu phtoshopul pe acel pictorial.
Si nu ne suparam, comentarii de genul asta sint oricind binevenite! :-)

I Wish You Would said...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim said...

Salve! Nu stiam ca ati colaborat sau nu cu Hennesey, era doar o comparatie, ca alt nume de mare fotograf, nu cunosc:) Doar o comparatie nevinovata, nada mas! Si eu tot vad poze de la joaca-te baiete before and after si... e jale mare:) Dar editarea aceea, parca trebuie sa stii sa o si faci. Eu habar nu am de fotoshop-uri, dar la Diana de exemplu, ochiul meu neformat vede ca e ceva necurat pe piept, intre sani, unde ciuciu umbre sau linii ale corpului. Hai ca incep sa devin si eu ca ala care vroia revista in frigider la chiosc ca se strica berea :))