sâmbătă, 10 martie 2007

Top 10 videogames guns

În principiu sunt de acord cu acest top, însă cu siguranţă ar fi putut să intre aici şi multe alte arme care ne-au marcat existenţa de gameri. Cum am fost un fan al jocului Duke Nukem, mă mir că realizatorii nu au inclus măcar una dintre armele de acolo. Îmi amintesc cu mare satisfacţie de Shrinker-ul lui Duke: spârcâiai o chestie verde peste găozarul care îndrăznea să-ţi stea în cale, acesta se făcea mic iar tu îl călcai pe cap strivindu-l.

2 Comments:

cinesseur said...

Iti raspund aici desi e off topic:

si eu tot cu Manchester tin, dar am niste mici slabiciuni pentru Arsenal si West Ham (pe astia eu ii consider un fel de Sportul Studentesc). Textul despre Arsenal si repetatele ei/lui decese la mal vine din frustrarea pe care o resimt din cauza ca echipele pragmatice si fara piper, disciplinate ca o trupa de soldati nord-coreeni, ies mereu invingatoare in fata giumbuslucarilor, "spectaculosilor", incapabili sa gestioneze pe termen macar mediu, ei sau antrenorii lor, avantajele acumulate... Exista, fireste si exceptii, dar mult prea rare, si conform cliseului, confirma regula.

Apropo de Manchester. Faptul ca macar lor le merge jocul e singura consolare pe care o am. Si e bine ca e dubla: sunt pe primul loc in Anglia si au intrat in sferturile CL :) Sper sa reziste, mai ales ca au un program teribil, multi accidentati si mai pleaca si Larsson. Ma uitam si aseara la meciul cu Boro din sferturile FA Cup: Fergusson a facut o treaba excelenta cu resursele umane de pe Old Trafford. Manchester joaca fain, pe alocuri incantator, ajunge repede si pe trasee surprinzatoare la poarta, da goluri, insa apararea sufera de nevralgie. Sper ca Sir Alex sa consulte urgent medicul sau un farmacist fiindca altfel mi-e frica. Si daca ma gandesc ca in curand si Giggs se va lasa... Mai bine ma gandesc la altceva :)

Anonim said...

ooo, mi-am adus aminte ce disperat era dupa jocurile astea.Mi-au mancat tineretea! Erau super la vremea aia...acum "Mafia" rules!