duminică, 11 martie 2007

Sforăit de toc-şou fotbalistic

Fiecare televiziune are câte un football talk-show.
Şi toate sunt la fel: se ia un moderator, acesta îşi aduce lângă el un ajutor de la un cotidian de sport, se invită doi, trei, cinci oameni din peisaj şi se discută aceleaşi lucruri, în jurul unei mese şi a unor display-uri: cât de prost joacă Steaua, în ce criză de rezultate e Dinamo, cât de bine vine Rapidul din urmă, îl mângâiem pe cap pe Fane Stoica de la Craiova, mai zicem câte ceva de arbitraje (marea problemă a fotbalului!), o declaraţie-două, vedem câteva faze, ne dăm cu părerea despre ele şi asta e tot - publicitate şi leka noş deţa!
Talk cât cuprinde, show zero.
Sincer, mă aşteptam ca odată cu Kanal D să se facă trecerea la un nivel superior. Aiurea! Nimic nou, aceleaşi discuţii banale - măcar dacă s-ar discuta despre cele trei goluri ale lui Messi, măcar dacă s-ar face o radiografie a etapelor din Europa, a românilor care joacă p-acolo... Totul sforăie şi e foarte foarte limitat. Nu învăţăm nimic de la italieni, de pildă. Pai până şi Georgio Tosatti, Dumnezeu să-l ierte, avea în toc-şoul lui femei frumoase, spectacol, animaţie...
A dispărut Ioaniţoaia cu Recursul lui dar lupii tineri urlă tot la vechea lună. Hai măi fraţilor, un pic de coaie, ce dreaq!

1 Comment:

Anonim said...

In Romania e o criza acuta de coaie si de creiere. De unde, daca nu sunt nici de unele, nici de altele?