joi, 22 martie 2007

Luca are nevoie de ajutor!

Postez un anunţ care sper să-şi găsească în final rezolvarea. Diana Doni, marketing manager la FHM, mă roagă să fac asta (şi o fac din toată inima) dacă puteţi să ajutaţi cumva, speranţa lui Luca se va transforma în certitudinea unei vieţi fericite...


In general nu sunt “fan” al acestor mail-uri si lipsa de timp / frica de spam-uri etc m-au determinat sa le trimit imediat ce le primesc, de cele mai multe ori fara sa le citesc, in ”trash”. Lucru de care nu sunt foarte mandra. Mai ales ca, de cele mai multe ori, viata alege sa-ti dea cate o palma. Asa cum se intampla acum.

In cuvinte mai putine, este vorba despre baietelul unei prietene. Il cheama Luca Anastase, are aproape opt luni, este un copil absolut minunat si, cel putin in principiu, viata ar trebui sa fie generoasa cu el. Din pacate acum o luna si jumatate a primit diagnosticul de “chist arahnoidian de 3.6 cm” . in limbaj mai putin complicat are o tumora ce se dezvolta (este progresiva) intre cutia craniana si creier, tumora care impiedica inchiderea fontanelei (moalele capului). Aceasta tumora are si alte efecte vizibile – practic determina niste crize foarte asemanatoare celor de epilepsie.

Vestea buna este ca acest copil are sansa unei vieti normala, sansa datorata unei operatii. Vestea proasta este ca aceasta operatie se poate face numai in Franta si costa aproape 21.000 eur. Bani la care parintii lui Luca nici nu viseaza. Bani pe care o familie din clasa sub medie (mama lui Luca este secretara iar tatal lui este tamplar) nu-i poate strange intr-o viata.

Atasat va trimit o fotografie cu Luca, precum si devizul primit de la clinica din Lion.

Si va rog sa va rupeti doua minute din timp si sa cititi acest mail. Si sa va ganditi ca orice suma donati, oricat de mica, il poate aduce pe Luca mai aproape de sansa de a trai normal.
Contul in care puteti dona este:
Cont in lei RO84BRDE410SV40100844100
Deschis la BRD – Agentia Rahova.
Daca vreti informatii suplimentare ma puteti contacta (0745 510 610 sau 0729 218 162). Sau puteti vorbi direct cu mama lui Luca (Roxana Anastase – 0723 858 551).

1 Comment:

Anonim said...

Irina Reisler, doctorita raspopita care a reaparut ca un cosmar pe Romantica, a spus ca operatia costa 30.000 euro...Cine mai stie care e suma adevarata?
Dintotdeauna m-am intrebat ce se intampla cu cazurile astea. Ce se intampla daca, de exemplu, se strang 5987 de Euro in loc de cat trebuie?
Doamne fereste sa fie careva in locul parintilor lui Luca, si aproape ca nu imi permit sa dau vreo sugestie DAR propun sa faca un site si sa spuna zilnic cati bani s-au strans, ca sa stim cat mai trebuie. Cand exista un target, e mai usor sa lupti.