joi, 22 martie 2007

Hai pe ei cu Repriza trei!

De la GSP aflăm că pe TVR 1 se pregăteşte un nou tocşău fotbalistic, moderat de tandemul Ioaniţoaia-Enăchescu. Sunt două aspecte de comentat: primul rezultă din întrebarea logică "de ce nu mai face Ioaniţoaia Recursul Etapei la Antena1?" şi înainte de a desluşi iţele se vede cu ochiul liber că s-a rupt lanţul de iubire şi că, din ce în ce mai abitir, bătrânul lup de mare e tot mai izolat, atât de către Tolontan cât şi de către trustul lui Voiculescu.

Al doilea se referă la formatul viitoarei emisiuni pe care deja o întrevăd ca un alt maraton plictisitor. Cică Ioaniţoaia va sta într-un studiou cu nişte invitaţi iar Enăchescu în altul, la stadion, cu invitaţii permanenţi Dinu şi Lăzărescu. Primii îşi vor da cu părerile despre evenimentele etapei, ceilalţi despre... meciurile etapei. Nimic nou, vechile poveşti doar că, acum, la dublu. Aşa pare, cel puţin. Să vedem ce va fi.

3 Comments:

Anonim said...

De-a lungul timpului, prezenta lui Ioanitoaia la tv in talkshow-urile fotbalistice va fii la fel de rara ca a regretatului nea' Tomita ( Traian Tomescu). In rest aceeasi ciorba reincalzita.

Fan Football said...

eeeexact!

Anonim said...

Ioanitoaia devine, din plictisitor ce era, de-a dreptul sinistru.