joi, 15 martie 2007

Ganea, acest peruş vişiniu

Toată lumea zice că Dinamo fără Ganea nu mai e ce-a fost. Nimeni nu vede însă că Ganea fără Dinamo e ca papagalul fără cuşcă. Dacă în tur guralivul fotbalist a marcat 14 goluri pentru câini, în retur nu a reuşit deocamdată nici unul pentru Rapid.

Altfel, dă frumos din aripi...

6 Comments:

Ţugurlan said...

papagal? ai greşit păsăroiul...

Fan Football said...

am vrut si eu sa fiu mai subtil, of! :-)

sergiunusu said...

esti dinamovist?

Anonim said...

La problemele astea pasariceshti care te macina pe tine a raspuns acum vreo 5-6 ani galeria giuleshteana: "Acolo unde zboara ciorile n-o s-ajunga ciinii niciodata". În rest... vorba aia... "no coment":)

Fan Football said...

hahahaha, eu n-am facut pe nimeni pasare neagra!
da' chiar ma gindeam sa scriu ceva despre ceea ce estimam ca se va petrece de acum 2 luni: Ganea s-a certat cu Razvan! Si asta e doar primul pas!

Anonim said...

Shtiu ca n-ai facut pe nimeni cioara shi nici tzigan... Ideea e ca sint rapidishti care nu-s deranjatzi de titulatura asta... Eu shtiu foarte bine ce natzie sint (shi, ca sa fiu sincer pina la capat, nu ma mindresc deloc cu poporul asta corcit care nu e in stare de nimic cu citeva exceptzii), iar daca a fi rapidist inseamna a fi tzigan, so be it... Chiar am un prieten (tot tzigan) care are la status in Yahoo Messenger mesajul "Corvidophilia salveaza Romania":)) Cit despre mine, sunetul de apel la telefon mi l-am ales special: concanituri de ciori:))
Shi ca sa-tzi raspund shi la faza cu Ganea... Nu eshti singurul care il vede pe el ca fiind "calul troian" plantat de Copos. Dar, daca nu shtii, tziganii in cort sau in carutza se balacaresc, se bat, se taie, etc., dar cind e vorba de scandal cu cineva din afara sint mai unitzi ca romanii de 1000 de ori. Asha ca nu e cazul sa crape fierea-n ciini shi spurcatzi de grija tziganilor. Ce e la ei in cort e una, ce e in afara alta.