luni, 5 martie 2007

Despre ce subiecte vreţi să vorbim pe blogu' ăsta?

Ca să democratizăm subiectul, aştept propuneri în comentarii, după care vine avalanşa! :D

4 Comments:

Anonim said...

Citind interviul cu Catalin Mitulescu in numarul FHM din martie am constatat cu oarecare surprindere ca nu sunt singurul caruia sarafanele i s-au parut extrem de sexy la vremea lor.
In contextul acelei 'libertati restranse', sarafanul facea o mare exceptie; cu o foarfeca si doua cusaturi aplicate acolo unde trebuia, se transforma intr-o arma de nimicire in masa.
Fetele care acum 20 de ani manevrau aceasta arma cu o abilitate de sniper, astazi au trecut la tinuta corporate.
Propun ca subiect de discutie 'sarafan vs. corporate'.

Anonim said...

Ca tot veni vorba de MILF (ma refer aci la Mihaela Radulescu), care crezi ca sunt sansele ca Andreea Esca sa apara intr-o ipostaza mai provocatoare? In Playboy nu prea-mi fac iluzii (desi, fiind in acelasi trust, face parte din categoria revistelor "agreate", deci o raza de speranta, chiar si teoretica ar fi :D), dar in FHM, daca ar fi facut parte din acelasi trust de presa :), oare s-ar fi bagat la un pictorial?

Fan Football said...

Cleiosule, cit de curind un post despre sarafane! :-)

Nevermind - ce-ar trebui sa vedem la Esca? Ai vazut-o vreodata in realitate? N-am nimic cu ea, imi era simpatica, poate chiar imi este in continuare, nici macar nu vreau sa-i aflu salariul dar... sint milf-uri si midlf-uri.
d-ul iti imaginezi tu de la ce vine si n-are legatura cu trusturile de presa. :-)

Anonim said...

Nope, n-am vazut-o "live", deci nu stiu cum arata decat din poza aia (faimoasa) de pe plaja, in costum de baie. :) De aia pot sa inteleg ca nu prea se potriveste cu profilul celor ce apar in reviste, in ipostaze mai provocatoare.

However, ar fi o aparitie cel putin originala. Clar ca ar fi o gramada de pareri cum ca nu arata suficient de bine ca sa apara pe coperta unei astfel de reviste, dar sunt la fel de sigur ca ar fi barbati (nush cat de multi, poate mai multi decat se crede) care ar fi mai mult decat incantati. Tin minte ca intr-o vreme era destul de sus intr-un top cu femeile pe care le vor cititorii in Playboy. :) Da, stiu ca majoritatea vor sa o vada de curiozitate, nu pentru ca o gasesc atragatoare :).

Well, om trai s-om vedea, ca inca n-au intrat zilele-n sac. :)