miercuri, 14 martie 2007

Copy/Paste

Îi mulţumesc ziaristului cu "10 ani de experienţă" care deţine Blogzone pentru reclama pe care mi-o mai face din când în când însă nu înţeleg de ce foloseşte copy/paste-ul cu o atât de mare îndârjire?

Se pare că asistăm la "portalizarea" blogurilor sub o formă care nu cred că e convenabilă tuturor.

7 Comments:

Anonim said...

1. Le-ai facut reclama. :(
2. Iti dai seama ca nu poti avea dialog cu un individ care in 10 ani de experienta n-a invatat decat sa faca copy-paste.
Culmea e ca in spatele lor e o firma "serioasa": Senior Software. Dar adevarul e ca e mai usor sa furi content, decat sa dezvolti content. "Parafraza" e mai la indemana decat scrisul ca atare. 10 ani de presa l-or fi obosit pe anonimul minune...
Oricum, probabil va trebui sa ne obsnuim cu astfel de actiuni pirateresti: Manafu crede ca "Blogul blogurilor in diverse ipostaze va genera unul dintre trend-urile blogosferei locale in 2007." Trist. Hotia a ajuns trendy...

Anonim said...

..astept ziua cand pe lista lui Dumitrascu o sa apara anuntul: 'angajam portar la portal'. Si atunci baiatul ala o sa aiba detector de copy/paste.

Fan Football said...

Trend-uri my ass. Decit astfel de trenduri mai bine te-apuci sa porti caciuli roz cu picatzele verzi in plina vara. E mai... trendy.
Melcule, in curind o sa apara jobul de copipeistist! Bine platit! Atunci sa vezi inghesuiala la Liviu Dumitrascu pe liste.

Anonim said...

...si care-i speranta? Ce-i de facut?
Ca tot ai adus vorba despre "Piratii din Caraibe": Abandon ship or abandon hope?

Anonim said...

Eduard, jobul de copi-peist deja exista de ceva vreme in peisajul romanesc.:)

Anonim said...

N-as vrea sa se creada ca "abandon blog", scinfo e doar adormit. Sigur, solutii exista. Fie la nivel tehnic, de genul ProtWare HTML Guardian (exista si solutii pentru paginile PHP, generate dinamic, asa cum sunt cele din blog-uri, dar asta e alta poveste si tine de platforma fiecaruia). Fie la nivel legal - legea dreptului de autor te protejeaza fara sa faci nimic. Dupa cateva procese mai zgomotoase, lumea va invata "the hard way" ca hotia se pedepseste. Si pe net. Sau, ca sa dau un citat drag inimii mele: "Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii." Multi scriu, putini cunosc. :)

Anonim said...

Mda. Linkul de mai sus nu merge. Are si un redirect hotz acolo. Incercati aici: cu click pe Demonstration (in meniul verde)