sâmbătă, 17 martie 2007

Auchan sucks

...păi sunt de căcat, nene! Dacă ai proasta inspiraţie să te duci sâmbăta dimineaţa-prânz şi să vrei să-ţi iei un merişor, un portocală, o gulie... trebuie să stai la nişte cozi interminabile şi să pierzi o groază de timp ca să le cântăreşti.

Păi imbecilul ăla de director de hipermarket sau cum s-o numi chiar nu are atâţia neuroni încât sâmbăta sau duminica sau când dracu e nevoie, să planteze încă 3-4 cântare şi să rezolve problema asta? Am fost în Auchan în Franţa şi n-am văzut niciodată aşa ceva!

6 Comments:

Anonim said...

noroc ca stau aproape si ma duc in cursul saptamanii cand e mai liber :)

Anonim said...

noroc ca stau aproape si ma duc in cursul saptamanii cand e mai liber :)

Oana Tonca (Tzuni) said...

Un supermarket va ramane un supermarket, ceed. Cu orice nume ar avea el. Si, apoi, uneori cand ti se face dor de piatza, stai la coada si auzi una-alta, non-sensuri si chestii care nu au (poate) legatura cu nimic. Pacat doar ca oamenii de la cozi din supermarketuri nu prea discuta diverse...

Fan Football said...

Tzuni, zau ca n-am nici o curiozitate sa aflu ce vorbeste lumea la coada, nici la piata nici la supermarket... Sint prea multe non-sensuri in jurul nostru ca sa le mai aud si p-alea. :D

Anonim said...

In Billa e cel mai fain. Iti cantaresti singur toate alea. Dar cum practica ne omoara, cel mai adesea cantarele sunt stricate sau nu mai au role de etichete si tot stai la coada... Solutia e, intr-adevar, sa poposesti in Auchan in timpul saptamanii. Pe la 10-11, bunaoara. Te simti ca dupa un razboi atomic. Pustiu. Doar fetele de la case care mai fac conversatie doua cate doua.

Andra Ilias said...

dragul meu, daca te incalzeste cu ceva, eu, consumatoare de carrefour sau cora, iti spun ca e la fel si acolo. si nu numai in weekend!