miercuri, 7 februarie 2007

TVR pierde drepturile pe transmisiile din Liga 1 de fotbal!

TVR pierde drepturile de transmisie a partidelor din Liga 1 de fotbal, pentru că nu a achitat până în data de 10 ianuarie 2007 sumele aferente de bani deţinătorului acestor drepturi, mai exact canalului Telesport.

GSP scrie că Horaţiu Nicolau, directorul Telesport, se grăbeşte să declare nul contractul cu TVR şi anunţă că a negociat (suspect de repede) şi vândut opţiunile 1 şi 4 din etapele Ligii 1, noului post Kanal D (Dogan).

Cu alte cuvinte, o contabilă de la televiziunea naţională n-a virat banii la timp iar Nicolau atât a aşteptat ca să obţină o sumă probabil muuult mai frumuşică (4,5 milioane, spune Gusti Roman) de la turcii care aruncă mai nou cu cărămizile de parai prin media din România.

...c-aşa-i la romanica!

6 Comments:

Anonim said...

Stie cineva ce acoperire vor avea astia de la Canal D? Cu alte cuvinte, ...o sa putem vedea si noi meciurile? Dar aia de pe la Cuca Macaii?

Fan Football said...

Incep sa emita pe 19 februarie parca. Sint convins ca vor intra din prima pe toate retelele de cablu. La citi bani au, nu-i o problema.

Anonim said...

ciudat este ca pe masa a fost o oferta de 7,5 mil de la boom !!! refuzata ...

Fan Football said...

inca nu prinde in romania sistemul pay-per-view. Probabil Nicolau s-a ferit de pietrele multimii. Si sint convins ca dincolo de cifrele oficiale sint altele. C-asa-i in tenis.

Anonim said...

Dupa mine , se necesita o demitere in bloc a tot compartimentului financiar al TVR-ului .Si a directorului general numit , cum altfel ,decat pe algoritm politic .Sefa aia contabila cu cat a fost " stimulata " sa uite de plata ?

Fan Football said...

probabil ca sefa aia contabila e deja sefa contabila la Dogan.