marți, 6 februarie 2007

FHM life

O să fac un obicei ca din când în când să vă povestesc ce se întâmplă prin redacţia FHM, pentru că sunt unii cititori interesaţi de ce se petrece pe-aici.

După ce ne-am (re)aşezat, în Buze(şti), oamenii par (par!) a se fi calmat. Rekabu s-a întors de la Berlin unde a participat la un festival pe care l-a definit ca fiind de rahat. Dar i-a plăcut chestia aia care pe vremuri era capitala RDG-ului (probabil o să povestească pe blog), a mâncat mulţi kebabi şi a băut bere nefiltrată, cu 2 euro.

Andra e cea mai agitată. Cred că arde de nerăbdare să-şi vadă pozele în revistă. De câteva luni ne tot scriu cititorii că vor fotografii cu ea (noi încă ne întrebăm dacă pentru personalitatea ei vulcanico-artistică sau pur şi simplu pentru că are ţâţele mari) aşa că ne-am conformat: va fi în martie.

Dan a devenit expert în gadgeturi şi lucrează pe ascuns la o nouă faţă a blogului pe care bine şi l-a denumit Scinfo. În plus, se tunde din 5 în 5 zile, lucru minunat pentru iluminarea noii redacţii.

Numitul art-director Rusu... eeeeei, numitul art-director Rusu ar trebui împuşcat ca să nu se mai/ne mai chinuie. El merită un capitol special. Şi-a pus o cutie de carton pe Mac, ca să nu-i mai bată soarele în el, deşi a fost atenţionat să nu-şi poziţioneze biroul cu spatele la geam. Mănâncă o pungă de seminţe pe zi, în speranţa că va avea o viaţă mai uşoară dimineaţa. Şi se pare că de câteva zile scrie de zor la o misterioasă carte care, am aflat din surse underground, se va numi "Memoria mea" (fiindcă de memorii nu poate fi vorba).

Lui Augustin îi e frig (ca de obicei), Maria e plecată în jurul lumii la invitaţia soră-sii (care lucrează pe cel mai mare vapor din lume şi care o plimbă pe la "maiami", dar şi prin Haiti şi alte obscenităţi de asemenea ţări) iar Ciprian, care e cea mai simpatică micuţă creatură din lume atunci când TACE, continuă să aibă propuneri, nemulţumiri, petiţii, cereri, frustrări, fiţe, mutre... în concluzie e un stilist adorabil! Cel mai adorabil stilist din lume!

5 Comments:

Andra Ilias said...

my dear,
nu sunt atat de incantata de pozele mele ca sa ard in flacari de nerabdare. desi, sincer, chiar sunt curioasa de niste reactii. sunt stresata ca peste 3 saptamani dau licenta. si creste morcovul pe zi ce trece!

Anonim said...

Andra, lasa-i pe altii sa aprecieze pozele, si roaga-i pe baieti sa scoata numaru' in trei saptamani ;)

Fan Football said...

Io cred ca anonimu' are dreptate.
Iar morcovul creste degeaba daca nu are iepurele aferent + vinatorul (ca bonus).

Anonim said...

Numai de prostii va tineti! Veniti intr-o firma serioasa si corporatista sa vedeti ce ie munca! Nu e asa dle Tz??? :-)

Anonim said...

Mei, baietii astia cand munceste, ei gandeste! Deci nu sunt incorporabili ;)