miercuri, 14 februarie 2007

D-ale zilei

¤ Libertatea anunţă mari concerte în România: P. Diddy pe 500.000 de euro (dacă aduce şi fundul lui J.Lo mergem). Se negociază cu George Michael, Bryan Adams şi Linkin Park. Se zvoneşte de Rolling Stones (ăştia vin când nu mai are Jagger dinţi în gură), Rod Stewart (a mai fost, nu e greu să-l convingi) şi Roger Waters (ei, da!). Bătuţi în cuie sunt deja Marilyn Manson, Reamonn şi Iglesias. Julio Iglesias.

¤ Bahmuţanca şi Bahmuţancu' au mâncat cartofi prăjiţi pe străzile din Amsterdam. Fuckin' romantic! Lucrul ăsta se-ntâmplă o dată în viaţă!

¤ Sanda Ladosi naşte azi. Pe ce post TV se transmite?

¤ Britanicele au cei mai mari sâni! Pe dracu! N-aţi văzut-o (încă!) pe FHMAndra noastră!

¤ Mioara Roman zice despre bărbac'su că "un om serios nu făcea aşa ceva!". Un om serios fugea de mult cu una de la Apaca - pe vremea aia avea mai mult şarm şi mai puţin gât. Şi avea şi pulover!

¤ Mihai Panaitescu, despre care vă spuneam acum ceva vreme că a participat la concursul de design Peugeot, a câştigat! Are 20 de ani şi a făcut designul unei maşini care probabil nu se va construi niciodată.

¤ Cotidianul zice că Vlad Enăchescu şi Tudor Giurgiu au început să-şi dea în cap pentru pierderea drepturilor TVR pe Liga 1 de fotbal. Rezolvarea e simplă: Enăchescu se cară la Dogan şi Giurgiu îşi dă demisia pentru că nu-i în stare să gestioneze cum trebuie lucrurile în cea mai importantă televiziune a ţării.

¤ IKEA se deschide pe 21 martie. Adio Mobexpert!

¤ FMI e de părere că ritmul de creştere economică a României e foarte bun dar e... prea rapid. Băi, aţi uitat unde-i pedala de frână sau vreţi s-o luaţi înaintea Rusiei?

¤ Vom vedea mai puţine filme americane la TV! Păi şi ce? Mie-mi place cinematografia europeană: e mai subtilă şi vezi ţâţe mai multe. :D

¤ Diseară, Dinamo joacă pe stadionul Luminii. Hai! (ieri a fost cutremur în Portugalia, azi în România. Prin urmare se termină 1-1)

¤ Happy after Tuesday 13 day!

3 Comments:

Andra Ilias said...

ai uitat de noul cuibusor de nebunii Banica-Marin. ma intreb, la partaj, cum or sa faca cu garajele?

Anonim said...

Tot azi Gandul anunta despre un baimarean care si-a facut afumatoare in podul blocului. Cand au venit pompierii, iesea fum greu. "S-au declarat surprinsi de ingeniozitatea omului", citeaza gazeta. Daca as sta la 10, mi-as face piscina in sufragerie!

Fan Football said...

Juma de garaj el, trei sferturi de garaj ea. E simplu. :D

Melcule, daca ai sta la 10 mai bine ti-ai face penthouse! Promit ca fhm-ul ti-l fac eu. :D