vineri, 23 februarie 2007

Cu fotbal, fără fotbal

Cu jocul de aseară, Dinamo n-ar fi trecut niciodată de Benfica. Astă-toamnă, probabil că minunea s-ar fi produs. Astă toamnă trioul N/D/G funcţiona. Acum, G a plecat să-i mănânce din pălărie lui Copos, N are preocupări mai nobile (se ceartă cu fosta soţie prin presă în timp ce alege mobila împreună cu Diana) iar D pare şi el ajuns la capătul inspiraţiei.

Echipele noastre suferă din cauza întreruperii prea lungi a campionatului în timpul iernii. În Europa, vacanţa de Moş Crăciun are cel mult două săptămâni şi asta doar în ţările mai leneşe. Fotbalul se joacă la foc continuu. Benfica - altfel o echipă de măturat pe jos - arăta ca un team în plină vână. Dinamo - ca un urs ieşit din hibernare care încă se freacă la ochi pentru a găsi drumul spre borcanul cu miere. Unicul jucător băgat în priză a fost Pulhac, un fundaş cu alură britanică şi sprint de Kawasaki.

Prin urmare ni s-a oprit primăvara europeană în gâtul vântului de februarie. Ne întoarcem la urzicenii noştri cei de toate zilele şi continuăm să visăm la championsligi fără stadioane şi la calificări fără scandaluri. Olanda, venim! Fereşte-te de cojile noastre de seminţe!

0 Comments: