marți, 20 februarie 2007

Aberaţiile lui Mitică

Mitică Dragomir se trezeşte să-l facă pe Olăroiu unul dintre cei mai mari antrenori ai lumii. I'm sick de asemenea declaraţii. Ne-am luat lumea în cap cu nişte rezultate mai de Doamne-ajută anul trecut în Cupa UEFA (o competiţie care nu interesează pe nimeni din lumea bună) şi acum ne fabricăm eroi din tinichea.

Să fim serioşi: singurii antrenori din ţara asta care au demonstrat ceva sunt Lucescu, Iordănescu şi Jenei (ordinea e aleatorie). Fie şi Boloni, într-o mult mai mică măsură, prin Franţa lui adoptivă. Altfel, unii continuă să ne arunce cu praf în ochi. Hai sictir!

3 Comments:

Anonim said...

Eddie, cam dur taticu'! Problema la Oli nu e ca nu stie tactica, am impresia ca nu stie sa lucreze deloc la psihicul jucatorilor (vezi cazu' Boro, Lyon, Real) si asta intradevar nu-l face un mare antrenor. Dar intre Oli si Hagi, merg pe mana lui Oli pana-n panzele albe...asta atata timp cat nu e adevarat ca Radoi face si desface la Steaua! Pt daca e adevarat, (desii nu cred) Oli chiar ar trebui sa-si dea demisia si sa ne lase!

Fan Football said...

am zis eu ceva de Hagi aici? :-)
Oli o fi bun, o fi cum spui tu, dar de aici si pina la "unul dintre amrii antrenori ai lumii"...

Anonim said...

Nu ai zis! Asta apropos de ce se discuta mai nou prin presa!