luni, 22 ianuarie 2007

Rămân 6 puncte

United a furat-o ieri de la Arsenal. 1-2. A deschis Rooney (centrare fantastică Evra), apoi, ca de obicei, moşu' Fergie s-a retras. Puştii ăia de tunari i-au călărit juma' de oră până le-au îndesat două boabe. A doua, chiar în minutul 93. C'aşa-i în Anglia: se joacă fotbal, nu popice.
Evident că m-am enervat - măcar egal dacă făcea, ManchU se ducea la 7 puncte de Chelsea şi îl cam pupa pe portofel pe maestrul Mourinho. Oricum, mă uitam la Gary Neville, la Giggs, la Scholes (plus Solskjaer pe bancă) - ăştia sunt la Manchester de-o viaţă, cred că acolo or să moară, cu Ferguson de gât!
Mergem înainte.

3 Comments:

Anonim said...

ma bucur c-a furat-o United. tin cu Arsenal de pe vremea lui Ian Wright. evident, prefer sa ia diavolii titlul decat Chelsky, da ma voi bucura mereu la o victorie a tunarilor. :)

Massimo

Fan Football said...

Massimo, daca toti am tine cu aceeasi echipa ne-am plictisi. E la fel ca la femei aici, if u know what I mean. Pe vremea lui Wright Arsenal era o echipa mare, acum e doar una de tineret-sperante. :-)
Oricum, fotbalul din Anglia rules!

Anonim said...

De acord cu tine cu futbolu e ca la muieri. Arsenal a fost ekipa mare pana a plecat Vieira. Fabregas oricat ar fi de bun nu poate, fizic vb, sa fie inlocuitorul lui Vieira. Acuma e cam de tineret, vorba ta. Da vine tare din spate. ;)

Massimo