vineri, 5 ianuarie 2007

Pisica lui Steve Irwin

Ultimele momente ale lui Steve Irwin. Filmuleţul e mai degrabă un omagiu adus lui Crocodile Hunter, nu se vede prea mult din actul pisicii criminale însă sunt, cu adevărat, ultimele lui clipe. Impresionant este finalul: pentru ce ar vrea Irwin ca oamenii să-şi amintească de el.

Whoaaa, quite a man, this guy!


Steve Irwin's Death - video powered by Metacafe

3 Comments:

Anonim said...

Auden (pentru cei care nu au auzit de el, e tarziu sa caute...) zicea asa:

"Let us honour if we can
The vertical man
Though we appreciate none
But the horizontal one.


Irwin si-a trait viata on the fast line si viata insasi a fost cea care l-a surprins. Nu cred ca si-ar fi dorit sa moara altfel. Pasiunea si entuziasmul l-au condus pana la ultima suflare si daca Pestisorul de Aur i-ar mai fi acordat sansa unei ultime dorinte implinite, ar fi facut un documentar despre...intalnirea lui Steve Irwin cu Pisica Ucigasa!

Fan Football said...

Corect. Bine, probabil omul traia cu gandul ca va muri hapait de un crocodil. Surpriza a venit din alta parte. Proverbul "curiosity killed the cat" s-a intors impotriva omului. Nu degeaba omorau aia pisicile de mare dupa ce s-a produs tragedia.

Anonim said...

El a spus ca va muri in ocean, pentru ca pe pamant cunoaste prea bine pericolele si e prea agil ca sa i se poata intampla. A avut dreptate...
Steve Irvin chiar a fost "the real thing", si chiar mult mai mult decat se vedea, spre deosebire de imensa majoritate a celorlalte "vedete" din intreaga lume.
E trist ce s-a intamplat dupa, razbunarea asupra pisicilor de mare. N-a fost vina animalului, pur si simplu s-a speriat si a reactionat. (Plus ca daca e corect sa macelaresti la intamplare membrii unei specii pt. fapta unuia, omenirea n-ar mai fi trebuit sa existe de o gramada de timp.)