vineri, 12 ianuarie 2007

Dana Deac, noul director TVR 1

O ştire care mă bucură: Dana Deac este noul director al TVR 1. Dana a colaborat cu FHM acum câţiva ani şi ne-a convins pe deplin de profesionalismul ei. Sigur, ea face un anumit gen de jurnalism însă la acea vreme a ştiut să se plieze foarte bine pe profilul nostru.

După meticulozitatea cu care îşi făcea reportajele şi după ideile pe care le avea sunt convins că "pălăria" asta o să-i stea bine.

9 Comments:

Anonim said...

Si eu cred ca palaria asta i-ar sta foarte bine Danei Deac. Ar putea fi un "cap" bun pentru TVR1. Din pacate, dincolo de conditional-optativ, asteptarile mele nu sunt prea optimiste. TVR-ul mi se pare (inca) suprapopulat cu bagatori de seama si tocatori de resurse, care-l fac sa fie un organism inert, daca nu chiar flasc, indiferent de "capul", "fata" sau "ochelarii" pe care si-i trage din cand in cand. Eu inca mai astept marea schimbare a TVR-ului... Una curajoasa, care sa-l distinga de zona comerciala a televiziunii si sa-l transforme intr-un fel de BBC. Are cu ce. Intrebarea e: are pentru cine?

Fan Football said...

Sub conducerea lui Giurgiu TVR-ul pare usor revitalizat. Au avut un an destul de greu, cu aniversarea de 50 de ani de TVR, au dus la capat niste proiecte (nu comentez daca neaparat geniale)... mh, parca-parca se schimba ceva p-acolo.
Daca are pentru cine? Da, cu siguranta ca da. Nu ca TVR-ul a saltat foarte tare insa dupa parerea mea posturile comerciale au scazut mult calitatea programelor. Mult!

Anonim said...

Iata in sfarsit o veste care ma bucura. Nu pentru ca as fi un fan al TVR-ului, desi de cate ori ma uit la stiri (le prind foarte rar pe cele de seara...) ma uit la TVR1.
Ma bucura mai mult ca semn, sau semnal, cum vreti sa ii spuneti, pentru Romania din-care-n-am-plecat. Sau unde-m-am-intors-mereu.
Oricine e obisnuit cu o societate competitionala si sanatoasa vede Romania asa cum este de fapt: infestata de impostura. Sunt domenii in care impostorii au creat adevarate retele cristaline: au ocupat posturile cheie, nu se tin nici prea aproape unul de celalalt - n-ar mai fi eficienti, dar nici prea departe - pentru ca s-ar duce naibii duritatea si impenetrabilitatea retelei.
Dana Deac are acum ocazia sa patrunda in retea si sa o mai slabeasca, ii doresc mult succes!

Fan Football said...

Impostorii sint, pe alocuri, la putere. Mai grav e ca nu-i vede nimeni sau, ca sa fiu mai exact: nu-i vede cine trebuie.

Anonim said...

sunt acolo cateva gasti cu care o sa colaboreze mai greu!...sper ca reuseasca! TVR-u pare intradevar ca a luat-o pe un drum bun.

Anonim said...

ha, deci nu sunt singura care se uita la tvr1 si mai ales la stiri... da, s-au simtit schimbarile

Fan Football said...

Eu recunosc ca ma uit la stirile TVR-ului si, culmea, imi plac cel mai mult!

Anonim said...

Azi ziceau la stiri (radio...deci se mai asculta) ca pana si pe Giurgiu l-au scos din sarite 'gastile'! Mult succes tuturor, sa speram ca "Binili va invinge in TVR". Macar vom adormi cu totii cu 30s mai devreme, stiind ca banii pe care TVR-ul ii ia cu japca din buzunarele noastre nu intretin un cancer.

Fan Football said...

Cica lui Giurgiu i-a tunat si fulgerat ca revelionul TVR a fost de rahat. Pai... "dupa" e usor sa zici. N-a avut si el un "preview"?