marți, 2 ianuarie 2007

Crank - Adrenalina te ţine în viaţă *****

În sfârşit un film!

Îl ştii pe Jason Statham? Sigur că-l ştii! L-ai văzut în Lock, Stock and Two Smoking Barrels, în Transporter (ambele), în Mean Machine, Italian Job, Collateral, Cellular, Revolver, Pink Panther şi mai ales în minunatul Snatch ("Are you Turkish?" / "Well, I'm not fuckin' Greek now, am I?"). E un actor de cinci stele, ma' man, de cinci stele, if u know what I mean!

Care-i treaba cu Crank? Un asasin de profesie (Statham) e injectat de nişte bulangii cu nuş'ce rahat chinezesc, o substanţă care îl ucide în maxim o oră dacă nu-şi menţine ridicat nivelul adrenalinei. Asta e pe scurt. Pe lung, tipul face tot ce-i stă în putinţă ca să trăiască: împuşcă, fură, devastează, întoarce oraşul pe dos, face sex în public şi bungee jumping fără bungee.

Filmul e cool de la un capăt la altul, incluzând filmările, personajele, ritmul şi bullshit-ul de story pe care ţi-l bagă pe gât. Are iz de Guy Ritchie dar e făcut de doi regizori de care cu greu ai auzit dar care merită pomeniţi: Mark Neveldine şi Brian Taylor.

Vrei adrenalină (humour included)? Urmăreşte-l pe pshihopat. Crank!

Trailer

4 Comments:

Anonim said...

Premiul pentru 'best supporting actor' l-ar merita mobilul lui Crank. Motiv pentru care toate goodies-urile mobile sunt de vanzare la site-ul mobil al filmului, http://www.crankmobile.com.

Fan Football said...

Misto. Eu am remarcat cum ii suna mobilul lui Statham. Era in "spiritul" filmului: incepea vioi si parea sa moara pe parcurs. :D
Prin urmare, orice crank e mai tare ca Bond. Geims Bond.

Anonim said...

Belea filmul ! Partea misto e ca-ti induce si tie acea stare de adrenalina , stai ca pe ghimpi si dupa film i-ti vine sa te duci la sala sa rupi fiarele .Sau pe prietena lui Statham .Din film.

Fan Football said...

Florine, sa stii ca te cam... invioreaza filmul asta. Din multe puncte de vedere. ;-)