vineri, 27 iulie 2007

Heidi Klum în Arena


Uite cât de mişto poate o poză să arate tot fără să arate nimic. Asta ar trebui să înţeleagă vedetele noastre atunci când se decid să pozeze pentru o revistă pentru bărbaţi.

7 Comments:

Anonim said...

I dunno, prefer sa arate bine aratand si... destule in acelasi timp, atata timp cat nu ma face sa cred ca ma uit la o revista porno. Fine line there...

Anonim said...

ale noastre is ieftine oricum. arbitra aia de fotbal din brazilia a luat 225.000 de euro pe pictorial, ale noastre se deybraca pe 5.000...

Anonim said...

pai, ale noastre daca nu-si arata vrabiutza din toate unghiurile posibile, cred ca nu sunt destul de sexy. Intr-un fel ele incearca sa se ridice si la pretentiile barbatiilor, care daca nu vad extrem de mult, considera ca respectiva care se dezbraca, nu-i frumoasa. Vedeti voi cei care faceti reviste pentru barbati...femeia nu face decat sa va asculte voua sfaturile cand o pozati: sa se cracaneze mai mult, sa stea capra...stiti voi mai bine. Pe de-o parte, femeile care pozeaza in halul acela sunt niste curve, vedetele sunt femei...vedetele sunt curve.... cam asa sta treaba. Spune Tzone, n-am dreptate ?!!!

Fan Football said...

nu-i chiar asa, iti explic eu altadata cum sta treaba. :-)

Anonim said...

:))))) ha, ha. Tu crezi acum ca nu am inteles prea bine textul...

Anonim said...

mi-ar placea sa faceti un pictorial sau un interviu cu Mariana Nicolesco. Ce intrebare i-ati pune de maxima curiozitate?

Anonim said...

Intrebarea este aveti fotografi care sa realizeze chestii de bun gust?