sâmbătă, 20 ianuarie 2007

The Guardian **1/2

Ar putea însemna reîntoarcerea lui Kevin Costner, un actor care pe vremuri îmi era simpatic dar care a eşuat în propria lume a apelor (Waterworld - băi, mie mi-a plăcut porcăria aia!). Ar putea. Nu ştiu însă dacă nu cumva The Guardian e un film înţepenit în prea multe clişee ca să poată salva pe cineva. Şi asta chiar dacă e despre salvatori. Coaster Rescues. Un fel de salvamari la nivel 100, cu bărbăţiile, dramele, moralele şi iubirile lor.

Dacă faci abstracţie de faptul că e un soi de Top Gun al mărilor (păcat că n-are şi-un Take my breath away, la propriu dar şi la figurat!), s-ar putea ca filmul să-ţi placă.

PS: nu foarte multe despre Ashton Kutcher, în rol de "student" al celebrului salvator Costner. Habar n-am dacă tipul o mai fezandează pe Demi Moore (cândva, fosta doamnă Willis îi dezavua pedichiura, puah!) însă e cert că în afară de fizicu-i dătător de întâmplări umede pentru domnişoare, băiatul e cam paralel cu actoria.

Foto: www.outnow.ch

3 Comments:

Anonim said...

Multumesc lui D-zeu, anul asta nu am avut gripa. Asa ca mi-a scapat 'latest release' of Kevin Costner!
;)

Anonim said...

Kevin Costner e un fel de Sergiu Nicolaescu al Hollywood-ului. Filmul e de vazut daca nu ai altceva, nu neaparat pentru rolul lui, nu pentru cele doua urate din film, nici pentru jocul lamentabil al baiatului cu muschi, ci pentru ca descrie - dramatic, e drept - o meserie pe care cativa nebuni o fac pe lumea asta. Pe o vreme de-ti vine sa te ascunzi numai cand te uiti la film, baietii astia inoata suta de metri in timp record, salveaza ce pot, dupa care se salveaza si pe ei, daca mai pot.

Fan Football said...

Da, probabil oamenii aia care chiar practica meseria asta au fost foarte fericiti. Tot respectul pentru ei!
Altfel, n-as zice ca (iese o cacofonie) Costner e ca Nicolaescu. Lui nu cred ca-i dau bani de la buget ca sa faca filme de rahat. Si-i pierde pe-ai lui insisi. :-)
(anyway, The Guardian nu e regizat de el, ci de Andrew Davis - am mai vazut Holes facut de acest regizor)