luni, 29 ianuarie 2007

Elena Santarelli

Ştim cu toţii ce pot fotbaliştii la nivel de frumuseţi ţinute de toartă. Uite, de pildă, la Bernardo Corradi, fost la Lazio şi Inter, actualmente la Manchester City: prietena lui, Elena Santarelli, actriţă, a pozat recent pentru un calendar (pe 2007). Nu s-ar zice că arată rău deloc!


Pentru poze mai multe şi mai hot, click aici.

Foto: Riello

4 Comments:

Anonim said...

Nu ma pricep deloc la fotbal. Cand am fost invitat pe stadion, urmaream comentariile pe telefonul mobil, ca sa stiu si eu cine a dat in minge. Sa ma ierte unii...
As vrea sa intreb: atunci cand fotbalistii se misca de la un club la altul, iubitele (astea) se duc cu ei, sau raman pe loc si intra in zona de 'bonusuri', 'prime de relocare', etc?

Anonim said...

Ma depinde. daca acel club e mai smeker si salariul lui e mai mare atunci gagica se duce dupa el si-l obliga s-o ia de nevasta. asta daca nu intra pe fir alta honey mai laptoasa si mai devreme acasa. si cu o personalitate mai puternica, evident. :))

Fan Football said...

Massimo are dreptate: se duc si ele (sau nu) in functie de club/salariu/interese. Ca de iubire... vine si aia mai la final de cariera. :-)

Anonim said...

Domnilor, va multumesc! Acum sunt complet lamurit! Daca ii place tipa, ii trebuie un club mai bun ;)